top of page

Milieuvriendelijke tuinproducten en organische meststoffen bij Tuincentrum Droogmans in Geetbets, Vlaams-Brabant

viano logo

Milieuvriendelijke Viano tuinproducten

Snakt uw gazon, siertuin of moestuin naar kalk? Wilt u onkruid en mos uit uw tuin weren? De juiste meststoffen om uw tuin te doen floreren? Tuincentrum Droogmans in Geetbets, Vlaams-Brabant heeft alle (milieuvriendelijke!) tuinproducten in huis om uw tuin te doen floreren, van meststoffen, kalk en potgrond tot bodemverbeteraars en sierschorsen. Al meer dan 50 jaar zijn we verdeler van Viano tuinproducten, waarbij we als verkooppunt professioneel advies op maat kunnen bieden.

Organische meststoffen

De 100% Belgische en 100% natuurlijke meststoffen van Viano met een uitgebalanceerde, krachtige formule bieden de perfecte voedingsbodem voor gezonde groene en bloeiende planten, groenten, fruit, kruisen en siergewassen. Zet uw tuin op het juiste spoor!

Kalk

De bodemstructuur van uw gazon, moestuin of borders verbeteren doet u met de natuurzuivere kalk van Viano, gewonnen uit algenafzettingen of fossiele zeewierkalk. De natuurlijke Viano kalk verhoogt het effect van meststoffen, verbetert de bodemstructuur, kleeft niet, is stofvrij , verbetert de pH-waarde en lost makkelijk op.

Potgrond

De juiste Viano potgrond voor het aan- en verplanten van uw bloemen, groenten, fruit, kruiden, struiken of planten biedt een evenwichtige vochtigheidsgraad, sterkere en snellere inworteling en groter waterhoudend vermogen.

Bodemverbeteraars

Een Viano bodemverbeteraar voor moestuin, moestuinbak of serre is het ideale bedje voor uw groenten of kruiden om succesvol op te starten. Dit organisch bodemverbeterend tuinproduct rijk aan humus stimuleert de wortelgroei, verbetert zaaibedden en houdt het water goed vast.

Sierschorsen

Sierschors is een bodembedekker die niet alleen zorgt voor het totaalplaatje, het houdt uw tuin ook onkruidvrij, biedt bescherming tegen vorst en slagregenschade en voorkomt uitdroging van de bodem. De Viano boomschors met extra lange levensduur is een volledig natuurlijk product, zonder kleurstoffen.

Op zoek naar de juiste tuinproducten met milieuvriendelijke oplossingen? Vraag raad aan Tuincentrum Droogmans in Geetbets, Vlaams-Brabant, wij helpen u graag verder.

bottom of page