top of page

Kwalitatieve tuinserres bij Tuincentrum Droogmans in Geetbets, Vlaams-Brabant

Droogmans_Bart_Tuincentrum_Flower

Kweek uw eigen groenten en kruiden in een ACD serre: de basis voor een optimale groei!

Het geheim van een geslaagde kweek? Een kwalitatieve tuinserre! Spring hiervoor zeker eens binnen bij Tuincentrum Droogmans in Geetbets, Vlaams-Brabant waar u onze demoserres van dichtbij kunt bekijken. Wij zijn het professionele verkooppunt van ACD Serres: op en top duurzame kwaliteit en service van Belgische bodem!

tuin serres

ACD serres in Tuincentrum Droogmans: daar bloeit iets moois

Voor elke klant kunnen wij de gepaste serre voorstellen, waarbij we samen kunnen kiezen tussen verschillende modellen, materialen en groottes. Alle serres zijn standaard ijzersterk, voorzien van een zelfdragende fundering en veiligheidsglas. Bovendien beschikken we over een eigen plaatsingsdienst om uw nieuwe tuinserre vakkundig te plaatsen. Uiteraard vindt u bij ons ook alles om uw serre te voorzien, van zaden en plantjes tot potgrond en bodemverbeteraars.

Creëer uw eigen tuinbeleving

Onze tuinserres zijn een echte meerwaarde voor nog meer (moes)tuinplezier. Hierbij staat ACD voor de ultieme tuinbeleving met alle ruimte om te kweken, oogsten, voorzaaien, experimenteren, bewaren,... In een ACD serre kunt u vier seizoenen lang alle dagen van het jaar doorbrengen om uw planten te zien groeien en groenten te oogsten. Ook temperatuurgevoelige plantjes vinden hierin een veilig onderkomen.

6 redenen om te kiezen voor een ACD serre:

  1. Veiligheidsglas van 4 mm: mocht dit glas breken, dan breekt dit zoals een autoruit in ongevaarlijke, kleine stukjes

  2. Unieke zelfdragende fundering met dubbele kamer

  3. Professionele hoekprofielen

  4. Groot dakraam met stormbeveiliging

  5. Water- en winddichte rubberstrips

  6. Hoge, toegankelijke schuifdeur

ACD serre.PNG
PICOLLO'S - Serre

Het is nooit te laat om een eigen tuinserre te plaatsen! Bezoek ons tuincentrum in Geetbets om onze serres zelf te beleven. Uiteraard geven we u hier graag een woordje uitleg en advies bij!

bottom of page